Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@19:25:13 GMT

سیستم‌های الکترونیکی فرکانس بالا «ایران‌ساخت» شد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۳۷۲۴

سیستم‌های الکترونیکی فرکانس بالا «ایران‌ساخت» شد

یک شرکت‌ دانش‌بنیان با هدف تأمین نیازهای صنعت مخابرات اقدام به طراحی انواع محصولات کاربردی در سیستم‌های الکترونیکی فرکانس بالا کرده است. این سیستم‌ها با کیفیتی بالا و هم‌سطح با محصولات مشابه خارجی تولید می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، تأمین نیاز صنعت «مخابرات» و تولید «سیستم‌های حفاظتی و پردازش تصویر» و «کنترل از راه دور» یکی از حوزه‌هایی است که شرکت‌های دانش‌بنیان در آن به‌خوبی عمل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شرکت دانش‌بنیان با اتکا به توان مهندسان و فارغ‌التحصیلان نخبه کشوری محصولاتی را در این حوزه تولید می‌کند که می‌توان به «دستگاه‌های فرستنده و گیرنده فیبرنوری»، «سوییچ‌های PoE تجاری و صنعتی»، «مبدل‌های ویدئو به فیبرنوری با تکنولوژی CWDM» و «مودم‌های نوری محصولات اتوماسیون تصویری» و «محصولات پسیو مانند پچ‌کورد و پیگتیل» اشاره کرد.

مبدل فیبر نوری از محصولات این شرکت دارای چهار قسمت فرستنده، تقویت‌کننده و گیرنده نوری است. فرستنده اطلاعات را به‌صورت سیگنال‌های نوری تولید کرده و رمزگذاری می‌کند. فیبر نوری برای انتقال سیگنال‌های نوری تا فواصل دور به کار گرفته می‌شود.

با توجه به تضعیف سیگنال‌های نوری در فواصل زیاد از تقویت‌کننده نوری برای تقویت آنها استفاده می‌شود و درنهایت گیرنده نوری نیز این سیگنال‌ها را دریافت و رمزگشایی می‌کند. مبدل فیبر نوری معمولاً سیگنال‌هایی مانند سیگنال تصویر، صوت، اترنت، تلفن و داده را به سیگنال نوری تبدیل می‌کند که این سیگنال‌ها برای انتقال بر روی بستر فیبر نوری در فرستنده و تبدیل سیگنال نوری به سیگنال خروجی در گیرنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مبدل فیبر نوری سیگنال‌های شبکه را از کابل‌های مسی دریافت و آن را به یک سیگنال نوری تبدیل می‌کند سپس آن را به‌وسیله کابل فیبر نوری انتقال می‌دهد. در انتهای کابل فیبر نوری، گیرنده مبدل فیبر نوری وجود دارد که سیگنال را مجدد دریافت می‌کند و پس از بررسی دوباره، آن را به کابل مسی بازمی‌گرداند.

به گفته فرهاد ربیعی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، محصولات این شرکت در کل کشور توزیع می‌شود. محصولاتی که تأثیر زیادی در کاهش ارزبری دارد. اگر این محصولات به تولید انبوه برسد بخش بزرگی از نیاز حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات تأمین می‌شود.

این شرکت دانش‌بنیان با کمک تعدادی از مهندسان مخابرات و الکترونیک توانسته بازار خوبی در کشور برای خود ایجاد کند، به‌گونه‌ای که ربیعی می‌گوید: سفارش‌های داخلی برای خرید محصولات بالا است به همین دلیل فرصت برای فکر کردن به بازارهای خارجی و صادرات محصولاتمان را نداریم. اما اگر شرایط برای صادرات فراهم شود قطعاً محصولاتی با کیفیت جهانی به دیگر کشورها ارائه می‌کنیم.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان ایران ساخت سیستم های الکترونیکی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۳۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه صادرات ایمن و پایدار میعانات گازی ضامن تولید گاز کشور است، گفت: باید با همه توان شاخص‌های مرتبط با حوزه ایمنی صادرات را ارتقا بخشیم.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، عباس غریبی در بازدید از سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان با اشاره به توان متخصصان داخلی بیان کرد: به همت متخصصان این شرکت سیستم تله‌متری گوی شناور شماره ۴ پایانه میعانات گازی پارس جنوبی (منطقه کنگان) تعمیر و عملیاتی شد.

وی با بیان اینکه وظیفه ۱۰۰درصد صادرات میعانات گازی تولیدی در منطقه پارس جنوبی به‌عهده شرکت پایانه‌های نفتی ایران است، افزود: باید با روزآمدکردن تجهیزات و نیز تعمیر، بازسازی و ایمن‌سازی فرایند بارگیری و صادرات، در مسیر ارتقای شاخص‌های ایمنی گام برداریم.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به تلاش شبانه‌روزی متخصصان در این شرکت افزود: متخصصان شرکت پایانه‌های نفتی ایران با تلاش و همت روزافزون خود موفق شدند مشکل‌های سیستم تله‌متری گوی شناور را که نقش مهمی در ایمن‌سازی فرایند بارگیری میعانات گازی به کشتی‌ها دارند رفع کنند و در سرویس عملیاتی قرار بدهند.

غریبی با بیان اینکه هم‌اکنون سیستم تله‌متری گوی شناور سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان عملیاتی شده است، گفت: اطلاعات مربوط به وضع شیرهای کنترلی منتهی به این گوی شناور به‌صورت برخط در اتاق کنترل ساحل قابل مشاهده بوده و در صورت بروز مشکل در فرایند بارگیری این سیستم می‌تواند ضمن توقف خودکار بارگیری، از بروز هرگونه حادثه‌ای که به خسارت منجر شود، جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • اجرای طرح فیبر نوری برای منازل و کسب و کار‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد