Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد افتاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره وضعیت پهنای باند در کشور و نیاز به توسعه آن اظهار داشت: ما در حال حاضر روی فرکانس رادیویی مشکل داریم، اگر فرکانس ماهواره‌ای که طبق قانون متعلق به صداوسیما است، آزاد شده و در اختیار وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات قرار گیرد، اپراتورها فرکانس بیشتری دریافت می‌کنند، اما فعلا صداوسیما این اجازه را نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاره حل مشکل فرکانسی در دست صداوسیماست

وی افزود: اپراتورهای تلفن همراه مدعی هستند، در حوزه زیرساخت مشکل داریم و ظرفیت جاری رادیویی تمام شده و نمی‌توانیم ظرفیت بیش از این داشته باشیم و نیاز به باز شدن فرکانس جدید داریم که فعلا تحت مالکیت صدا و سیما است.

زمان پیک نیاز به اینترنت دچار چالش می‌شویم

این کارشناس رسانه‌های نوین درباره وضعیت حجم اینترنت موجود در کشور توضیح داد: با توجه به اتفاقاتی که در کشور می‌افتد، حجم‌ها متفاوت است، بعد از کرونا که همه دورکار بودند ترافیک بسیار بالا رفت و به مشکل برخوردیم، اکنون وضعیت نرمال شده ولی اگر قرار باشد دوباره به قرنطینه برویم در پیک با چالش مواجه می‌شویم شاید از لحاظ سرمایه‌گذاری منطقی نباشد برای پیک خودمان را آماده کنیم، اما برای درازمدت یک الزام است.

شبکه ملی جان می‌گیرد؟

وی تاکید کرد: برای رشد اینترنت، بخصوص جان گرفتن شبکه ملی اطلاعات و برای اینکه سرویس بیشتری ارائه شود حتما نیاز است اپراتورها فرکانس‌های بیشتری داشته باشند.  

افتاده با بیان اینکه برای رشد و توسعه و کسب و کارهای آنلاین چاره‌ای جز توسعه اینترنت نداریم، گفت: اوضاع اینترنت برای شرایط امروز مناسب است اما برای اینکه اقتصاد کشور دیجیتال شود، زیرساخت لازم را نداریم، زیرا پایداری در اینترنت نداریم و این بزرگترین باگ است.

اوضاع اینترنت در فصل مدارس چگونه می‌شود؟

وی یادآور شد: به طور مثال با شروع فصل مدارس و احتمال آموزش از راه دور با حجم زیادی از تقاضا برای اینترنت مواجه می‌شویم که مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

مقایسه اوضاع اینترنت با دیگر کشورها

کارشناس رسانه‌های نوین در مقایسه وضعیت اینترنت ایران با سایر کشورها گفت: در چند سال اخیر وضع پهنای باند و سرعت در کشور بهتر شده، اگر با کشوری مثل کره و یا ژاپن خودمان را مقایسه کنیم، عقب هستیم، اما به لحاظ قیمت در مقایسه با کشوری مثل ترکیه در شرایط خوبی بسر می‌بریم، اوضاع ایران مطلوب نیست اما بد هم نیست.  

اپراتورهای بین‌المللی با ما کار نمی‌کنند

وی با بیان اینکه میزان دسترسی در کشور ما نسبت به ترکیه اوضاع نرمالی دارد، افزود: البته در ترکیه اپراتورهای بزرگ دنیا مثل ودآفون و ترک‌سل فعالیت دارند و دسترسی به شبکه و گستردگی در این کشور بیشتر از داخل ایران است، ما دو اپراتور داخلی داریم که چندان مشابه اپراتورهای بین‌المللی عمل نمی‌کنند.

افتاده گفت: بخاطر تحریم‌ها اپراتورهای بین‌المللی در ایران فعال نیستند، اکنون ایرانسل هم به سختی با وندورهای خارجی خود کار می‌کند، زیمنس یکی از شرکت‌هایی بود که به ایرانسل خدمات می‌داد اما به خاطر سنگین شدن تحریم‌ها با ما کار نمی‌کند.

وی بیان کرد: در هر حال اگر قرار است به سمت اقتصاد دیجیتال و رشد اینترنت برویم حتما نیاز است پهنای باند توسعه پیدا کند چون پایه توسعه، اینترنت است، اگر اینترنت پایدار و کافی نباشد توسعه در کشور دچار چالش جدی می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد کشور ژاپن قانون ماهواره صداوسیما اپراتورهای بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مشکل اینترنت در روستاها

رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی اصفهان در خصوص وجود مشکل اینترنت در بعضی از روستاها گفت: تلاش‌هایی برای رفع این مشکل انجام شده است، اما به گفته مسئولان مربوطه مانعی که بر سر راه است، تحریم کابل فیبر نوری در کشور است و باید برای این مشکل رسیدگی‌های لازم صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن نایبی عصر امروز_ پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه همایش شورای اسلامی شهری و روستایی شهرستان اصفهان با بیان اینکه یکی از پرتلاش‌ترین شوراها در دوره کنونی، شورای روستاها هستند، اظهار کرد: با وجود اینکه اعضای شورا خداپسندانه فعالیت می‌کنند، یکی از چالش‌های شورای بخش مرکزی، مدیریت نامطلوب برخی مدیران است و این موضوع سبب اجحاف در حق شورا شده است.

وی با اشاره به اینکه از مشکلات موجود در بخش مرکزی استان اصفهان آگاه هستیم، اما مصوباتی در شورا تصویب شد که تأثیر به‌سزایی در رفع مشکلات داشت، افزود: امیدوار هستیم مصوبات تعیین شده در شوراها پیگیری و اجرایی شود، سعی‌مان بر این است تا این مصوبات تا دهه فجر اجرایی شود تا شرمنده مردم نشویم.

رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی اصفهان در خصوص وجود مشکل اینترنت در بعضی از روستاها با بیان اینکه در بعضی از روستاها اینترنت وجود ندارد و دانش‌آموزان مجبور هستند برای شرکت در کلاس‌ها و امتحانات به یکی از کتابخانه‌های شهر مراجعه کنند، عنوان کرد: تلاش‌هایی برای رفع این مشکل انجام شده است، اما به گفته برخی مسئولان مربوطه مانعی که بر سر راه است، تحریم کابل فیبر نوری در کشور است و باید برای این مشکل رسیدگی‌های لازم صورت بگیرد.

کد خبر 750169

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست