Web Analytics Made Easy - Statcounter

باندهای فرکانسی جزو سرمایه‌های ملی است، برای پیشرفت تکنولوژی به آزادسازی فرکانس‌های ۷۰۰-۸۰۰ مگاهرتز نیاز است. اما مذاکره برای آزادسازی این باند هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است.

نسترن محسنی معاون رگولاتوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب گفت: درباره مذاکرات نمی‌توانم نظر قطعی بدهم، در ابتدای راه هستیم و حتماً اگر توافقی حاصل شود با دعوت از رسانه‌ها آن را اعلام می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر به روند این مذاکرات خوش‌بین نبودیم سراغ دوستان نمی‌رفتیم، ما همیشه نیمه پر لیوان را دیده‌ایم و این بار بیشتر از دوره‌های قبل امیدواریم.
او در ادامه گفت: کارشناسانی که در صدا و سیما در حال مذاکره با آنها هستیم از افراد متخصص هستند و از ترندهای بین‌المللی حوزه فناوری اطلاع دارند. خوش‌بینی ما به این دلیل است که آنها می‌دانند الان به این پهنای باند فرکانسی با این حجمی که در اختیارشان است نیاز ندارند و بهتر است آزادسازی صورت بگیرد.
مدتی قبل مسأله‌ای پیش آمد که باعث شد سرعت اینترنت اپراتورهای تلفن همراه با اختلال روبه‌رو شود. هر چند این مسأله ربطی به باند فرکانسی مورد بحث نداشت، اما در محدودیتی که در حوزه فرکانس وجود دارد، به این اتفاق منجر شد. محسنی در این خصوص گفت: آن زمان که اختلال به وجود آمد ما مجبور شدیم بخشی از باند ۹۰۰ را از اپراتورهای موبایل بگیریم و به سیستم ناوبری اختصاص دهیم.
با توجه به اینکه پهنای باند اپراتور براساس نیازهای آن در نظر گرفته می‌شود، در آن برهه نه تنها نتوانستیم باند فرکانسی اضافه کنیم بلکه مجبور شدیم بخشی از پهنای باند را از همراه اول بگیریم و در اختیار سیستم ناوبری که اهمیت بالایی داشت قرار بدهیم. به همین دلیل ترافیک کاربران روی میزان کمتری از فرکانس سرریز و خدمات‌دهی اپراتور را با چالش مواجه کرد. آنها برای جبران باید سایت بزنند. اکنون خرید سایت و انتقال آن به داخل کشور با وجود تحریم‌ها با مشکل جدی مواجه است.
معاون رگولاتوری درخصوص اهمیت باند فرکانسی توضیح داد: هر چقدر ترافیک، مصرف داده و حتی وُیس در کشور بالا برود، نیاز است که منابع در اختیار اپراتورها را افزایش دهیم. برای این کار می‌توان از یک سری تکنیک‌ها استفاده کرد تا با همان میزان فرکانس قبلی که در اختیارشان است تا حدودی بتوان افزایش ترافیک را مدیریت کرد، اما این فقط تا حدی مقدور است. از یک حدی به بعد باید با اختصاص باند فرکانسی این مشکل را رفع کرد.

---

نکته‌ای که وجود دارد این است که صدا و سیما از ۲۶ درصد باند فرکانسی ۸۰۰-۷۰۰ که در اختیار دارد استفاده می‌کند و بقیه آن قابل آزادسازی است.
او افزود: مسأله مهم دیگر این است که هر چقدر باند فرکانسی پایین باشد (مانند باند ۷۰۰ -۸۰۰) کارایی آن نسبت به باندهای بالا مانند ۲۱۰۰ و ۲۶۰۰ بالاتر می‌رود. مشخصه باند فرکانسی پایین این است که پوشش‌دهی بسیار بالا دارد. این باند فرکانسی می‌تواند سایت اپراتورها را تا ۸-۷ کیلومتر پوشش دهد، اما باندهای فرکانسی بالاتر، پوشش‌دهی کمتر از این میزان دارند و این اتفاق هزینه نصب سایت برای اپراتورها را می‌برد. ظرف پولی اپراتور، یک مخزن ثابت است و از این مخزن برای نادرستی استفاده می‌شود. می‌توان به جای اینکه اپراتور دو سایت اضافه‌تر خریداری کند تا در روستاها پوشش‌دهی داشته باشند، آن پول را صرف سرمایه‌گذاری در خدمات نوین کند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳_ را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه‌های آزاد، روزنامه‌ها و مطبوعات در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی به‌شمار می‌آید، بر این اساس خبرگزاری ایمنا، مرور عناوین مطبوعات کشور را به صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران در صفحه نخست امروز خود با تیتر «۱۰۰ برکناری با گشت ارشاد مدیران» نوشت: حجت‌الاسلام حسن درویشیان «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور» و «نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای هماهنگی، پیگیری و اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاه‌های اجرایی» روز گذشته در گفت‌وگویی تفصیلی با «ایرنا» از برکناری بیش از ۱۰۰ مدیر متخلف و ناکارآمد دولتی با اجرای طرح «گشت ارشاد مدیران» از ابتدای دولت سیزدهم خبر داد. نماینده ویژه رئیس‌جمهور در این باره تشریح کرد: رئیس‌جمهور بارها به صورت عمومی و اختصاصی به بنده اعلام کردند که خط قرمزی در مقابله با فساد نداریم و عهد اخوتی با مدیران نبسته‌ایم و ملاک ما قانون، سیاست‌های کلی نظام و منویات رهبر معظم انقلاب است. اگر کسی پایبند باشد و رعایت کند دستش را می‌بوسیم و حمایت می‌کنیم و اگر کسی بخواهد سوءاستفاده و تخلف کند و کارآمدی لازم را نداشته باشد دولت به هیچ وجه تعارف ندارد و در هر سطحی که باشد با وی برخورد می‌کند. دولت سیزدهم از سطوح بالا با گزارش‌هایی که ارائه شده اقدام به برکناری کرده تا سطوح میانی که تعداد آنها تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر بوده است.

روزنامه کیهان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «رسانه روباه پیر اپوزیسیون لال را شفا داد!» نوشت: شبکه خبری بی‌بی‌سی (سرویس) جهانی، روز دوشنبه در گزارشی که در سرخط خبری پایگاه اینترنتی این شبکه وابسته به دولت انگلستان جای گرفت، مدعی دستیابی به اسنادی درباره تجاوز و قتل نیکا شاکرمی شده است.

این نامه جعلی به سرعت اپوزیسیونی که در برابر جنایت‌های ۷ ماهه اسرائیل و بالاخص در برابر سرکوب وحشیانه دانشگاهیان در آمریکا، لال شده بود را شفا داده و نطق آنان را باز کرد.

پیش‌تر، روزنامه کیهان در شماره سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در گزارشی تحلیلی با عنوان «همه دنیا جنایات اسرائیل را محکوم کردند؛ اپوزیسیون همچنان لال است» به سکوت وقیحانه اپوزیسیون فارسی‌زبان خارج‌نشین و همچنین تندروهای مدعی اصلاحات در داخل در برابر سرکوب وحشیانه دانشگاهیان در قبله آمال آنان، آمریکا اشاره کرده بود.

گرچه این به اصطلاح سند بی‌بی‌سی که پر از گاف‌های نوشتاری و زمانی و نگارشی است، ارزش جواب و ابهام‌زدایی ندارد ولی برای آن دسته از افرادی که متاسفانه جریان ضد انقلاب بر روی ساده‌لوحی آنان حساب باز کرده ذکر نکاتی درباره عمق مسخرگی این سند جعلی، خالی از فایده نیست.

این نامه بیش از هر چیز به لحاظ شکلی ابتدائیات یک نامه اداری را نداشته و چه از لحاظ فونت نگارش، عدم درج تاریخ در چنین سندی که بنابر ادعای بی‌بی‌سی طبقه‌بندی خیلی محرمانه داشته و چه کلمات نامعمول به وضوح جعلی بودن آن مشخص است.

روزنامه جوان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «عبرت‌های «بابک» برای «اکبر» ها» نوشت: سخنگوی دستگاه قضا از تبدیل مجازات اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس خبر داد. اصغر جهانگیر در همان نشست خبری ضمن تأیید بازداشت اکبر رحیمی، مدیرعامل گروه کشت و صنعت دبش، گفته است در پرونده دبش جرم جدیدی کشف شده است. فرار بابک زنجانی از اعدام، درس‌هایی برای متهم فساد دبش دارد. حالا اکبر رحیمی می‌تواند به جرم افساد فی‌الارض در انتظار چوبه دار بماند، یا راه بابک را برای خود برگزیند و امیدوار باشد، فعلاً جان سالم به در ببرد. البته این درسی است که همه مفسدان بالقوه و بالفعل اقتصادی، می‌توانند آویزه گوششان کنند.

همین دو سه سال پیش هم کسی فکرش را نمی‌کرد بابک زنجانی اعدام نشود؛ همه منتظر اعدامش بودند، فقط روزش را دقیق نمی‌دانستند!

اما کم‌کم ورق برگشت. از گوشه و کنار خبر می‌رسید که او با دستگاه‌های قضایی و امنیتی همکاری می‌کند؛ اموالش را در داخل و خارج فهرست کرده، برای فروش آن‌ها و بازگرداندن پول بیت‌المال همراهی تام و کمال می‌کند. این خبرهای گاه‌وبی‌گاه بیشتر شد تا اینکه در رسانه‌ها و افکار عمومی پیچید پس کی بابک اعدام می‌شود؟! گویا قرار است زنجانی اعدام نشود و چه و چه.

روز گذشته، سخنگوی دستگاه قضا، بالاخره بر این حرف‌های درگوشی صحه گذاشت و رسماً اعلام کرد بابک زنجانی اعدام نمی‌شود.

روزنامه وطن امروز در صفحه نخست امروز خود تیتر «فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی» را برگزید و نوشت: رسانه انگلیسی دیروز با انتشار یک گزارش مدعی شد به یکسری اسناد دست یافته که نشان می‌دهد نیکا شاکرمی توسط ماموران امنیتی کشته شده است. نام نیکا شاکرمی در حوادث پاییز ۱۴۰۱ مطرح شد؛ دختر نوجوانی که در روزهای پایانی شهریور ۱۴۰۱ جسد بی‌جانش در یک ساختمان در نزدیکی خانه خاله‌اش کشف شد و مانند دیگر سوژه‌های فیک ضد انقلاب (مثل سارینا ابراهیم‌زاده، اسرا پناهی، آیلار حقی و …) تا مدت‌ها برای برانگیختن احساسات عمومی در ایران، از سوی رسانه‌های آمریکایی مورد توجه قرار گرفت. کیس نیکا شاکرمی به صورت ویژه به شبکه سی‌ان‌ان سپرده شد و این شبکه آمریکایی تا مدت‌ها به داستانسرایی درباره این دختر نوجوان پرداخت. با این حال اما شواهد مربوط به صحنه پیدا شدن جسد نیکا شاکرمی و نیز توضیحاتی که مراجع پزشکی و قضایی درباره دلایل مرگ وی منتشر کردند بسیاری را به این باور رساند که این دختر نوجوان که از اختلافات خانوادگی رنج می‌برد، خواسته یا ناخواسته از پشت بام ساختمانی (چهارراه امیراکرم) در نزدیکی خانه خاله خود به پایین سقوط کرده است. همان زمان نیز تصاویری از صفحه موبایل نیکا شاکرمی و پیام‌های او به نزدیکانش منتشر شد که تا حد زیادی وضعیت زندگی این دختر نوجوان و اختلافات خانوادگی او را نشان می‌داد.

با انتشار گزارش دادسرای جنایی استان تهران، مشخص شد با گزارش ساکنان ساختمان‌های همجوار محل سقوط، جنازه این دختر نوجوان کشف شده است. بر اساس این گزارش، در آزمایش‌های کالبدشکافی و معاینه جسد، آثار شکستگی‌های متعدد در ناحیه سر، لگن، اندام‌های فوقانی و تحتانی، دست و پاها و دررفتگی لگن مشاهده شد که نشان می‌داد فرد از بلندی به پایین پرتاپ شده است و هیچ‌گونه آثار گلوله در بدن مرحومه کشف نشد. در جریان بررسی‌ها در دادسرای جرائم جنایی تهران، جهت بررسی علت فوت نیکا شاکرمی، فیلمی از ۷ ساعت قبل از پیدا شدن جسد نیکا منتشر می‌شود که نشان می‌دهد او در حال گفت‌وگو با موبایل به خانه نیمه‌کاره‌ای در مجاورت کوچه پشتی خانه خاله‌اش رفته تا اینکه صبح روز بعد جنازه‌اش در حیاط خانه مشرف به بالکن خانه نیمه‌کاره پیدا شده است. به گفته بازپرس پرونده، در پشت‌بام ساختمانی که جسد نیکا شاکرمی کشف شد، فیلترهای سیگار و کیف او پیدا شد که داخل کیف حوله، عینک شنا و سیگار وجود داشت. همچنین گوشی همراه او نیز در محل پیدا شد که در حالت هواپیما قرار داشت و در حال پخش موسیقی بود.

روزنامه شرق در صفحه نخست امروز خود با تیتر «سفر گروسی

و معادلات پیش رو» نوشت: در حالی اخبار واصله حکایت

از آن دارد که رافائل گروسی، ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برای شرکت در اولین کنفرانس بین المللی هسته ای به ایران سفر خواهد کرد که مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در جدیدترین اظهارنظر خود گفته بود ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی، چند هفته فاصله دارد که در واکنش به همین موضع گروسی، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، مجدداً بر همان جمله کلیشه ای تأکید کرد که برای دست نیافتن ایران به سالح هسته ای تلاش می کنیم. البته پاتل این را هم گفته که «ما به حمایت از مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در تلاش های شان ادامه خواهی مداد و ما همچنین به مشورت نزدیک با تروئیکای اروپا و دیگر شرکا در این زمینه ادامه می دهیم».

فارغ از آنچه معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر زبان راند، سؤال کلیدی تر اینجاست که موضع گیری های رافائل گروسی و سیاست تخریبی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در آستانه سفر او به ایران چه معنایی دارد؟

روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود با تیتر «عبور از دژاووی بورسی» نوشت: بازدهی منفی بورس به سومین روز متوالی رسید. شواهد امر نشان می‌دهد بخش بزرگی از ترس معامله‌گران از یادآوری خاطرات ناخوشایند در اردیبهشت ۱۴۰۲ نشأت می‌گیرد که کاهش شاخص کل بورس را در جهت مخالف با ارزندگی قیمت رقم زده است. «دژاوو» یا «آشناپنداری» به معنای تجربه احساس یادآوری عجیبی از خاطراتی است که آن را قبلاً تجربه کرده‌اید. درست همین احساس در میان بورس‌بازان به سرعت در حال شیوع است؛ به‌طوری‌که وضعیت مذکور سبب تحلیل‌های نادرست در بازار شده است. بنابراین هر روز فضای تحلیلی بازار ضعیف‌تر می‌شود و در این فضای غیرتحلیلی، فعالان بازار از واقعیت‌های ارزندگی قیمت سهام غافل شده‌اند. اگرچه برخی فرضیات فعالان بازار به‌طور مشخص به تکرار دخالت سیاستگذار در بورس بازمی‌گردد، اما «ارزندگی بورس» در مقایسه با بازارهای تورم‌زا وزنه سنگینی است که حتی به تنهایی می‌تواند از خروج نقدینگی ممانعت به عمل آورد. گفت‌وگوی کارشناسان نشان می‌دهد کاهش شاخص سهام در پنج سکانس قابل بررسی است.

کد خبر 749558

دیگر خبرها

  • معاونت پرورشی باید در مدارس تقویت شود
  • نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌ها - پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت
  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی